به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، پیرحسین کولیوند با بیان این مطلب افزود: اکنون اورژانس دارای 34 بالگرد بوده و طی دو هفته آینده نیز 6 فروند بالگرد به این مجموعه اضافه میشود در مورد بالگردهای دید در شب امسال به دولت و مجلس پیشنهاد دادیم که یک درصد از بلیط هواپیما، قطار، اتوبوس و یا شبکههای حملونقل عمومی را جهت تهیه بالگرد دید در شب اختصاص دهند که متأسفانه این موضوع سال گذشته رأی نیاورد و نتوانستیم بودجه لازم را در این زمینه تهیه کنیم.
وی ادامه داد: تقریبا برای همه استانها بالگرد در نظر گرفته شده و در استان کرمان نیز فعال است ولی این موضوع پروتکلهای لازم خود را دارد و برای گزش حیوانات خانههای بهداشت و مراکز جامع سلامت خدمات لازم را به مردم ارائه میدهند البته طی هماهنگی که با معاون درمان و معاون بهداشت وزارت بهداشت انجام گرفته قرار شده که در مراکز جامع پایگاههای اورژانس نیز راهاندازی شود و توسعه اورژانس روستایی نیز در دستور کار است.
سرپرست اورژانس کشور درباره مشکل پلاک شدن آمبولانس ها اظهارداشت: ما بدون پلاک هم از آمبولانسها استفاده کردیم هر چند که این اقدام قانونی نبود ولی برای نجات بیماران نمیتوانستیم معطل شویم در این زمینه به دلیل همکاری پلیس راهور تشکر میکنیم. همچنین اکنون قسمت اعظمی از این آمبولانسها پلاک شده و مشکلی وجود ندارد.
وی درباره نظارت بر آمبولانسهای خصوصی نیز تصریح کرد: دانشگاههای علوم پزشکی تاکنون مکلف به نظارت بر آمبولانسهای خصوصی بوده و تعرفه این مساله را ما پیشنهاد میدادیم و معاونت درمان مصوب میکرد و هر کسی که خلاف آن را دریافت کند تخلف کرده و قابل پیگیری است. در آمبولانسهای خصوصی سیستم نظارت دقیقی را در حال برنامهریزی داریم و با فناوریهای جدید این نظارت راحتتر و دقیقتر صورت میگیرد. متأسفانه برخی از آمبولانسهای خصوصی تاکنون تعدادی از آنها تخلف کرده و کار را آن طور که باید انجام ندادهاند که از این پس با دستورالعمل جدید و سیستم نظارتی دقیق بیشتر آن را نظارت میکنیم.
کلیوند گفت: افراد جدیدی را نیز برای آمبولانسهای خصوصی مشغول به کار کردیم و در خراسان رضوی دو تخلف اعلام شد و ما به جد برخورد کردیم که دادستان نیز تصمیم خوبی در این زمینه گرفت البته در زمینه نظارت باید دستگاههای دیگر هم کمک کنند تا به نظم بهتری دست یابیم.(فارس)
نظر شما